2 december 2023 : Fc Mandel United Izegem - Dames Vk Egem : 4-0
Zaterdagavondvoetbal op kunstgrasveld tegen de tweede in de stand.

Mandel begint met aanvallend voetbal met hoge druk.
Ondanks het offensieve spel van Mandel is de eerste grote kans voor Egem na een snelle counter van Chloë. Lotte ( ex Dvk ), de doelvrouw van Mandel, komt goed uit en pakt zonder probleem. Er wordt aan een hoog tempo gevoetbald maar Egem is duidelijk de baas .
In minuut 10 is er een open kans voor Mandel maar de bal belandt in het zijnet. Opnieuw een snelle counter van Egem, dit keer van Jutta, maar opnieuw geen probleem voor Lotte. De kansen voor Egem volgen nu in razend tempo .
Lieke kan na een mooie loopactie Lentl bedienen maar het schot op doel is te zwak voor Lotte.
Er volgen nog schoten op doel van Lentl,Lorie,Jutta en Chloé.
Achteraan wisselen Aurelie en Mona voortdurend goed van positie. Ze zijn op elkaar ingespeeld en verdedigen sterk.
We gaan rusten met een 0-0 stand .

De tweede helft start Mandel opnieuw fel en wordt de kleinste fout afgestraft door de ervaren speelsters van Mandel.
In minuut 49 scoort Katarina ( ex Dvk) hoog in doel : 1-0. Mandel is bevrijd en gaat beter gaan spelen en in minuut 61 kan Katarina opnieuw scoren 2-0.
DVK kan nog eens aanvallen met Lieke die na sterke loopactie niemand voor het doel vindt om voor te zetten. Julie Vanhaeke scoort nog 2 maal voor Mandel zodat de eindstand op 4-0 komt.

Een aangename partij met opnieuw inzet tot de laatste minuut en een fantastische eerste helft.