Dames Vk Egem - Vk Dadizele : 5-12
Het is al 4 (!) weken geleden dan onze Du13 nog een wedstrijdje konden spelen. De eerste 2 wedstrijden waren goed, dus waren de verwachtingen toch wel hoog.

Het mooie samenspel komt er niet meteen. Toch komt Egem, via Fleur, op voorsprong : 1-0.
Dadizele komt vlug daarna op gelijke hoogte en komt op voorsprong als een hoekschop afwijkt en zo in doel belandt : 1-2

In het begin van het tweede kwartier mag Fellaini , ik bedoel Feline , haar debuut maken bij Dvk Egem en met 2 doelpunten brengt ze de thuisploeg op een 3-2 voorsprong.
Jammer genoeg kan Egem terug niet lang profiteren van de voorsprong. Via een afgeweken schot komt Dadizele op gelijke hoogte en komt daarna terug op voorsprong, we gaan de rust in met een 3-4 achterstand.

Na de rust kan Egem, via een schot van Flavie terug op gelijke hoogte komen. Het is dan wel al duidelijk dat het vandaag niet goed vlot bij de thuisploeg. Positie houden blijkt moeilijk, passes komen niet goed toe, er is te weinig beleving en we zien geen ploeg op het veld.
De meisjes van Dadizele profiteren daarvan en scoren nog 4 keer : 4 - 8

In het laatste kwartier herhalen ze dit nog eens. Tussendoor scoort Feline ook nog eens zodat de eindstand 5-12 wordt na een complete off-day van de ploeg.
Soit, dit kan altijd eens gebeuren. Volgende week worden we in Gullegem verwacht. Hopelijk wordt er dan uit een ander vaatje getapt...