23 maart 2024 : Sk Eernegem - Dames Vk Egem : 2-1
De wedstrijd begint moeilijk voor Egem met slechte passes en moeilijk uitvoetballen.
Een misverstand in de verdediging zorgt ervoor dat Marlies Schollaert na 11 minuten kan scoren: 1-0.
Enkele minuten later krijgen we toch een eerste counter van Chloë op aangeven van Fleur maar te gemakkelijk voor Eernegem.
Enkele minuten later kan Kjenta Vansever simpel de 2-0 scoren.
Daarna komt Egem beter in de match en kan Fleur scoren: 2-1. Egem begint meer duels te winnen en we zien vooral snelle counters van Chloë en Charlotte maar ze kunnen net niet scoren.

De tweede helft is het vooral Egem dat de meeste kansen heeft maar te veel net niet. Een bal op de paal, op de deklat, te ver van de voet… het mocht niet zijn. Egem speelde een sterke wedstrijd en bleef strijden tot de laatste minuut.