22 oktober 2023 : Dames Vk Egem - Ladies Oudenburg : 2-4
De wedstrijd begon met een gretig Egem dat al snel de bal op het middenveld kon veroveren. Lorie stak de bal door naar Charlotte, die op haar beurt Jeanine aanspeelde. Helaas kwam de keepster van Oudenburg goed tussen om het gevaar af te wenden. Het was een veelbelovende start van de wedstrijd.
Oudenburg wist echter te counteren en probeerde een schot op doel. Gelukkig voor Egem belandde de bal op de doellat en bleef het scoreloos.
Na 15 minuten spelen kreeg Egem een tegenslag te verwerken, want Charlotte moest wegens blessure worden gewisseld, waar Maité haar verving. Beide ploegen hadden moeite om de wedstrijd volledig in handen te nemen.
Na 22 minuten komt Chloé in de plaats van Jeanine die aangaf niet verder te kunnen spelen.
In de 38e minuut slaagde Oudenburg er toch in om door te breken met een snelle aanval, en de bal belandde in het doel via Febe ( Natalya Sels zegt na de wedstrijd dat ze bal nog heeft aangeraakt en het doelpunt wordt haar toegewezen).

De tweede helft begon meteen met een kans voor Oudenburg, dat druk zette op Egem. Febe slaagde er echter in de bal goed weg te werken.
In de 51 e minuut gebeurde dan toch waar Egem op hoopte. Mona veroverde de bal en na een fraaie loopactie leverde ze een perfecte voorzet af aan Paulien, die niet aarzelde en scoorde. De stand was nu 1-1,het eerste doelpunt van het seizoen voor Egem.
Enkele minuten later was Egem opnieuw aan zet. Lieke werd foutief gestopt en de scheidsrechter floot terecht voor vrije trap. Aurélie trapte de bal, de doelvrouw liet los, en Lieke was goed gevolgd en kon scoren : 2-1.
Egem had echter moeite met het verdedigen van hoekschoppen en Oudenburg profiteerde daarvan. Bij de vierde hoekschop wist Oudenburg te scoren en bracht de stand op 2-2.
Bij hoekschop nummer 5 redde Jitse nog knap, maar niet veel later werd het 2-3 door een bal die van richting veranderde. Slechts twee minuten later werd het nog erger voor Egem met de 2-4.
Ondanks de tegenslagen bleef Egem met inzet spelen tot de laatste minuut, en ze mogen trots zijn op hun inspanningen. Het was een spannende wedstrijd met veel actie en doelpunten.