18 februari 2024 : Dames Vk Egem - Ksk Beveren-Leie : 4-1
De wedstrijd start goed voor de thuisploeg met onmiddellijk balbezit. Chloé kan op snelheid doorgaan maar wordt tweemaal foutief gehinderd. Een gele kaart zou terecht geweest zijn, maar de ref vindt een vrije trap voldoende.
De thuisploeg is voetballend de beste ploeg.
Halverwege de eerste helft scoort Jutta op aangeven van Chloé de 1-0.
Enkele minuten later zien we een schot van Lentl op doel, maar de doelvrouw voorkomt voorlopig de 2-0.
Net voor de rust is er een slim pasje van Lotte richting Fleur, die twijfelt niet en zorgt voor de 2-0.

Na de rust is er al snel een tweede kans voor Fleur. De doelvrouw kan de bal niet goed wegwerken en Fleur laat de kans niet liggen: 3-0.
De bezoekers kunnen Britt dan toch nog bedreigen en het wordt 3-1.
De thuisploeg blijft verder mooie combinaties opzetten en net voor het einde volgt er nog een mooi doelpunt van Lotte: 4-1, een verdiende eindstand.