14 maart 2024 : K Cerkelladies Brugge - Dames Vk Egem : 1-5
Egem start goed aan de wedstrijd met na enkele minuten een schot op doel van Fleur, maar te centraal en geen probleem voor de keepster.

Niet veel later zien we opnieuw een mooie actie van Egem, deze keer met een schot van Chloë dat net naast ging.

Cerkel probeerde te counteren, maar Jitse kwam tweemaal op rij goed tussen. Toch was het Cerkel dat via Lhaviyani de score opende: 1-0 voor de thuisploeg na 13 minuten.

Cerkel probeerde nogmaals te counteren, maar Mona kwam goed tussenbeide.

Na twintig minuten was er een korte drinkpauze. Na de pauze was het vooral Egem dat het initiatief nam en voetballend er beter doorkwam.

Cerkel probeerde op de flanken, maar Davine en Jutta kwamen goed tussen.

Een verre uitworp op het half uur van Aurélie werd weggewerkt door Cerkel, wat resulteerde in een eerste hoekschop voor Egem.

Fleur trapt de hoekschop maar de scheids ziet een duwfout in de zestien en Cerkel krijgt de fout mee.

Een voorzet van Sarah belandt bij Chloë die rustig kon binnen trappen, waardoor de ruststand 1-1 werd.

Na de rust was Egem dominant. Nika’s schot ging nog net over het doel, maar daarna stak Fleur de bal diep en kon Chloë haar tweede doelpunt scoren.

Vijf minuten later, pasje van Lentl naar Chloë : 1-3.

In de zestigste minuut leverde een mooie voorzet van Charlotte naar Nika een mooi doelpunt op, waardoor de score 1-4 werd.

Fleur voegde ook haar goaltje toe : 1-5 is de eindscore.

Het was een verdiende overwinning voor Egem dat de wedstrijd domineerde vanaf de drankpauze.