13 november 2022 : Dames Vk Egem - Sk Staden : 6-0
Beide ploegen moeten al vroeg wisselen door blessures in het eerste kwartier.
In dit eerste kwartier zien we een wedstrijd in evenwicht, al neemt Egem langzamerhand de wedstrijd in handen, maar er wordt wat te overhaast gespeeld.
In de 16de min. redt de doelvrouw een poging van Gaelle. De bal belandt bij Lentl die in één keer de bal hoog in doel trapt : 1-0 !
Egem verhoogt het tempo, er volgen enkele kansjes die geen doelpunt opleveren totdat Gaelle in de 28ste min. centraal wordt aangespeeld. Gaelle trapt de bal mooi naast de doelvrouw, het staat 2-0.
Het begint beter en beter te lopen. Na een solo aan de achterlijn legt Lentl de bal achteruit en Tiff werkt af : 3-0.
5 min. later scoort Egem terug en dit via een mooi afstandsschot van Gaelle : 4-0.
Tiff ziet haar schot nog uiteenspatten op de paal en aan de overkant zien we een poging van Staden die naast gaat, we gaan rusten met een 4-0 tussenstand.

In de tweede helft valt er in de beginfase wat minder te beleven. Egem blijft wel goed druk zetten maar de vele pogingen van Chloe en C° kunnen telkens afgeblokt worden.
In de 70ste min. lukt het eindelijk wel. Maité lanceert Tiff en die werkt netjes af : 5-0.
Een kwartier later wordt de zoveelste poging van Emilie geblokkeerd, maar de bal belandt bij Maité die de eindstand op het bord trapt : 6-0.

Een verdiende overwinning. Volgend weekend zijn we vrij, de eerstvolgende wedstrijd is pas op 4 december, dan krijgen we de leider Heule op bezoek, supporters op post !