8 december 2023 : Dames Vk Egem - K Cerkelladies Brugge : 3-0
DVK begon sterk, maar het eerste gevaar kwam van de bezoekende ploeg. Een zwak schot van de tegenstander werd echter ontzet door Jitse.
Na 20 minuten spelen raakte Jutta de lat met een krachtig schot.
Een daaropvolgende counter van Cercle zorgde opnieuw voor dreiging, maar Jitse kon de bal uit de gevarenzone werken.
Een hoekschop voor de bezoekers leverde geen gevaar op.
Een prachtige voorzet van Chloë bereikte Lentl, maar zij kon net niet bij de bal.
In de 34e minuut werden de inspanningen van DVK beloond. Tiele wist de goal te vinden en bracht de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong.

Na de rust toonde DVK zich dominant, en de Cerkelladies kwamen er nauwelijks meer aan te pas.
In de 66e minuut bediende Lieke Noor, die koelbloedig afrondde en de voorsprong vergrootte naar 2-0.
Lieke speelde een uitstekende wedstrijd en bekroonde haar prestatie met een doelpunt in de 76e minuut, waarmee ze de score op 3-0 bracht. Het was een prachtig afstandsschot, net onder de deklat.
In het vervolg van de wedstrijd kregen Chloë en de ingevallen Maité nog kansen, maar het bleef bij een overtuigende 3-0 overwinning voor DVK.

Een sterke teamprestatie met doelpunten op cruciale momenten zorgde ervoor dat DVK de wedstrijd met vertrouwen afsloot.