4 november 2023 : Ksv Veurne - Dames Vk Egem : 1-1
Op zaterdagavond speelden we een uitwedstrijd in Veurne. Voordat de wedstrijd begon, werden de lijnen opnieuw gekalkt en het veld goedgekeurd door scheidsrechter Ivo Kuzmanic.
Egem begon sterk aan de wedstrijd, maar de eerste kans was voor de thuisploeg. Een schot op doel ging echter voorlangs. Daarna probeerde Juta een schot op doel, maar het was te zwak en de keepster van Veurne pakte de bal zonder problemen.
Op het halfuur kreeg Veurne opnieuw een kans met een schot op doel, maar Jitse reageerde alert en hield de bal tegen. Naast enkele afstandsschoten van Lieke, Aurelie en Lorie, werd het vooral op het middenveld gespeeld in de eerste helft.
In de tweede helft kwam Zoë in het spel als vervanger van Maité. Veurne kreeg kort na elkaar twee hoekschoppen, en bij de tweede hoekschop belandde de bal ongelukkig in ons eigen doel, waardoor Veurne op een 1-0 voorsprong kwam.

Slechts 3 minuten later volgde een prachtige doorsteekpass van Lieke naar Chloé, die de bal perfect in de kruising schoot en de stand gelijk trok, 1-1.
De laatste 20 minuten van de wedstrijd waren volledig in het voordeel van Egem, met nog open kansen voor Lentl en Jutta. Marthe en Zoé deden uitstekend verdedigingswerk, waardoor we voortdurend op de helft van Veurne konden blijven voetballen.

Helaas bleef de eindstand 1-1, ondanks de inzet en durf van Egem gedurende de hele wedstrijd. Het was jammer dat we niet beloond werden met de overwinning.