3 maart 2024 : Dames Vk Egem - Ksv Veurne : 2-2
Op een zwaar plein start Egem goed aan de wedstrijd. Jutta kan na pasje van Lentl voorzetten maar de bal wordt niet opgepikt.
Na slordig uitspelen van Egem is er de eerste kans voor Veurne 12 minuten ver in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft kan Denys Louiselotte toch de 0-1 scoren.
In minuut 27 volgt de eerste hoekschop voor Egem. De hoekschop wordt weggewerkt in Fleur haar voeten, ze draait de bal in de verste hoek op de deklat.
Bij een volgende aanval zien we een schot op doel van Lorie maar te zwak voor de keepster.
Enkele minuten voor de rust is er een handsbal net buiten de 16. Fleur trapt koelbloedig binnen 1-1.

Na een klein uur spelen komt Veurne voor doel, Lore komt goed tussen maar Noor Maeckelberghe is goed gevolgd en kan alsnog scoren : 1-2.
Enkel minuten later opnieuw een knappe tussenkomst van Lore op vrije trap van Veurne. Onmiddellijk daarna is er een dubbele wissel: Jutta en Fleur worden vervangen door Jitse en Lieke. Egem houdt de druk hoog met nog 3 hoekschoppen maar zonder open doelkansen. Uiteindelijk wordt de inzet beloond en kan Lieke de 2-2 scoren in minuut 88.