26 september 2021 : Sk Staden - Dames Vk Egem: : 2-2
Na Heist en Merkem werden onze beloften in Staden verwacht. We weten uit het verleden dat dit altijd een moeilijke verplaatsing is.

We beginnen niet goed aan de wedstrijd. Een slechte terugspeelbal levert een hoekschop op. De bal komt strak voor en wordt door Eline Devolder binnen gekopt. Na 3 min. staan we reeds 1-0 in het krijt.
Egem is niet aangeslagen en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Een minuut later gaat Jade op snelheid door op rechts, jammer genoeg kan niemand bij haar voorzet.
Daarna zien we nog pogingen van Tiff en Jade maar telkens brengt de doelvrouw van Staden redding.
In de 19ste minuut moet zich uiteindelijk toch gewonnen geven. Tiff lanceert Sarah op de linkerflank en die trapt de verdiende gelijkmaker binnen : 1-1
Egem drukt door maar Bianca Debeuckelaere houdt met enkele knappe reddingen haar ploeg recht op pogingen van o.a. Sarah en Tiff.
De laatste 2 kansen in de eerste helft zijn voor Staden. Een vrije trap wijkt af op de muur en de laatste poging strandt in de handen van Britt

In de 57ste minuut wordt een voorzet van Stacey Vandycke plots een schot op doel en we zien de bal over Britt in doel gaan : 2-1, we moeten terug achtervolgen.
Het blijft spannend en we moeten wachten tot de 81ste minuut voordat we terug gelijk komen. Charlie stuurt Tiff alleen op doel af en die laat de doelvrouw kansloos : 2-2.
Staden drukt nu door en Egem moet in blessuretijd nog alle zeilen bijzetten om het gelijkspel vast te houden en dat lukt.

Op basis van het spelbeeld en de kansen is dit gelijkspel een terechte uitslag en een verdiend punt voor de dames van Egem die weer een prima wedstrijd speelden.
Volgende week krijgen we Menen op bezoek. Supporters op post !