24 maart 2024 : Ksv Rumbeke - Dames Vk Egem - Sk Reningelst : 3-2
De wedstrijd tegen Rumbeke had veel gelijkenissen met deze van de beloften tegen Eernegem op zaterdagavond.
Telkens verloren we met 1 doelpunt verschil maar verdienden we wel meer. En ook in beide wedstrijden kwamen we in de eerste helft (te gemakkelijk) 2-0 achter in de eerste helft.

Rumbeke is een stevige ploeg, die weinig ruimte geeft en snel omschakelt. Het is wachten tot de 61ste minuut tot we een gaatje vinden. Na een mooie aanval kan Marthe de stand terug brengen tot 2-1.
Egem gaat op zoek naar de gelijkmaker en neemt hierbij wat risico’s. Wanneer bij een tegenaanval een speelster (in buitenspel) dan alleen op doel kan, werkt ze mooi af en staat het 3-1.
Desondanks geeft Egem de moed niet op. Ciëntha kan nog milderen tot 3-2 maar ondanks veel druk op het einde van de wedstrijd slaagt Egem er niet meer in om gelijk te maken.

Donderdag staat de ½ finale van de Beker van West-Vlaanderen op het programma. We ontvangen dan Fc Menen United om 19u30, supporters op post !