21 november 2021 : Daring Ruddervoorde - Dames Vk Egem : 1-2
De thuisploeg start agressiever dan Egem en heeft zo het meeste balbezit, zonder veel dreiging.
Bij Egem hebben ze in de beginfase moeite met het natte kunstgrasplein, maar langzamerhand komen ze beter in de wedstrijd.
Op het halfuur gaat Jade door op links, haar voorzet wordt door Tiff in doel gedevieerd : 0-1.
2 min. later staat de 0-2 op het bord. Na wat geharrewar belandt de bal, in de 16, bij Melissa en die trapt de bal in doel.
Bij de daaropvolgende aanval wordt het bijna 0-3 maar de poging van Tiff wordt door de keepster gered en haar volgende poging gaat naast zodat we gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

In het begin van de tweede helft probeert Ruddervoorde zich terug in de wedstrijd te spelen, maar de verdediging van Egem staat pal.
Het is echter de bezoekers die voor het meeste doelgevaar zorgen.
Nadat de doelvrouw (terug) een poging van Tiff redt, belandt de bal bij de daaropvolgende hoekschop bij Melissa, die haar poging ziet stranden op de onderkant van de lat, waarna de bal kan weggewerkt worden
Egem gaat op zoek naar een ruimere voorsprong en wordt hierbij af en toe afgestopt door twijfelachtig buitenspel en pech want een poging van Fleur gaat ook tegen de deklat
Om onverklaarbare reden laat Egem Ruddervoorde terug in de wedstrijd komen en wanneer, in de 38ste minuut een vrije trap vlug wordt genomen, laat Egem zich verrassen en staat het plots 1-2.

Gelukkig wijzigt deze stand niet meer zodat Egem meer dan verdiend (gezien de vele doelkansen) deze wedstrijd wint.
De komende 2 weken zijn we bye, daarna spelen we thuis tegen Cerkelladies.