18 februari 2024 : Dames Vk Egem - K Dar Ruddervoorde : 3-0
Het aantal zieken en gekwetsten verhoogt jammer genoeg elke week waardoor trainer Henk teug mocht begin puzzelen met selecties en posities.
Ruddervoorde begint met windvoordeel en neemt de wedstrijd meteen in handen. Egem start moeizaam.
Het wordt een eerste helft met weinig doelgevaar en geen hoogstaand voetbal.
Maar in de 35ste min. is er een opflakkering bij de thuisploeg. Na een knappe actie van Lien krijgt Marthe de bal in de 16 en ze werkt beheerst af : 1-0.
3 min. later zien we een perfecte aanval van Egem. Noor verovert de bal net voor de eigen 16. De bal gaat via Marthe naar Nika die zich op de rechterflank kan doorzetten. Er volgt een gemeten voorzet, langs de grond, tot bij de Lien die de 2-0 scoort, meteen ook de ruststand.

De tweede helft is bijna een kopie van de eerste helft. Ruddervoorde probeert wel, maar zorgt voor weinig doelgevaar.
Aan de overkant is er een goede redding van de doelvrouw nodig om Lieke het scoren te beletten.
Scoren doet Egem kort daarna wel wanneer Lien, terug op pass van Nika, de bal met links net naast de paal binnen trapt : 3-0.

Na een moeizame wedstrijd wint Egem met enkele klasseflitsen deze wedstrijd.
Volgende week worden we om 15u00 in Harelbeke verwacht. Supporters op post !