17 oktober 2021 : Dames Vk Egem - Kvk Avelgem : 0-1
De wedstrijd start evenwichtig, we moeten dan ook wachten tot de 20ste minuut voor een echte doelkans te zien. Febe kan centraal door maar ziet haar poging gestopt door de doelvrouw.
5 minuten later gaat Jade door op de rechterflank en kan enkel foutief gestopt worden wat een gele kaart voor Avelgem oplevert en een vrije trap voor Egem. Via Kelsey belandt de bal bij Femke, maar ook Femke ziet haar poging gestopt door de doelvrouw.
We noteren daarna nog 1 doelpoging. Na een hoekschop van Fleur kopt Charlie over.
We gaan rusten met een 0-0 tussenstand en weinig echt doelgevaar.

De tweede helft is amper 3 minuten begonnen als een te korte terugspeelbal bij Egem onderschept wordt en een doelpunt oplevert voor Avelgem : 0-1.
Egem gaat op zoek naar gelijkmaker maat speelt iets te zenuwachtig en te slordig.
Toch krijgen we nog kansen om op gelijke hoogte te komen.
Een trap van Femke belandt op de deklat en de daaropvolgende poging van Flore gaat over, Jade besluit voorlangs en een poging van Febe wordt nog gered op de doellijn.
De vele aanvalsgolven van Egem zorgen er ook voor dat Avelgem enkele keren kan counteren en daar is er altijd gevaar bij. Britt moet een poging over tikken en een trap belandt op de deklat.

De uitslag verandert niet meer. Gezien de doelkansen had een gelijkspel een correcte uitslag geweest , maar de efficiëntie van Avelgem maakte het (kleine) verschil.
Volgende week worden we in Moerkerke verwacht, supporters op post !