12 november 2023 : Dames Vk Egem - Kfc St Joris sp. : 6-0
Door de regenval van de voorbije periode lag het veld er zwaar en moeilijk bespeelbar bij.
Het eerste schot op doel komt van de bezoekers. De bal wijkt af maar Lore kan de bal toch gemakkelijk pakken.
Daarna neemt Egem over. Tiff heeft pech als haar schot, na hoekschop, nog op de lijn gered kan worden.
Wanneer de doelvrouw een schot van Melissa moet lossen is Lien er als de kippen bij maar de keepster redt in 2 tijden.
In de 15de min. lukt het wel om te scoren. Een snelle inworp van Timéa naar Roos, die bedient Tiff en die trapt de 1-0 op het bord.
4 min. later volgt er een prima voorzet van Marthe van de rechterflank. Lien werd eventjes uit het oog verloren en ze kan de bal binnen duwen : 2-0.
Plots lukt alles want na een goede combinatie tussen Lien en Tiff kan Dani de 3-0 op het bord trappen.
Net voor de rust kan Tiele, na hoekschop, de 4-0 vastleggen

De tweede helft begint net zoals de eerste, met het eerste doelgevaar voor de bezoekers, maar zonder dat dit een doelpunt oplevert.
Daarna zien we veel goede wil maar onverzorgd voetbal, de staat van het terrein zal daar wel mee te maken hebben…
Op het halfuur kan Marthe Tiff lanceren en die trapt de bal naast de doelvrouw in doel : 5-0.
Net voor het einde komt St Joris nog enkele keren gevaarlijk opzetten, maar o.a. Lore zorgt ervoor dat de clean-sheet behouden wordt.
In de 90ste minuut zorgt de 3de assist van Marthe voor het 3de doelpunt van Tiff : 6-0, meteen de eindstand.

Volgende week spelen we zondag om 14u00 in Heist, supporters op post !