10 maart 2024 : Kfc Sint-Joris Sportief - Dames Vk Egem - Sk Reningelst : 1-5
De wedstrijd tegen Sint-Joris ging door op T1 dat er wat hobbelig bij lag, maar veel beter dan de situatie van T1 in Pittem.

Egem neemt meteen de wedstrijd in handen en versiert in de beginfase 2 hoekschoppen, maar die leveren geen gevaar op.
In de 11de minuut ziet Marthe Melissa vrij staan op de linkerkant. Melissa bedankt voor de assist en trapt Egem op een 0-1 voorsprong.
Enkele minuten later kapt Noor zich knap vrij en trapt de 0-2 binnen. Zijn we vertrokken voor een doelpuntrijke wedstrijd ? Het antwoord is neen want Egem vergeet daarna te voetballen en laat Sint-Joris terug in de wedstrijd komen.
Onze verdediging houdt echter goed stand waardoor de thuisploeg nooit echt voor gevaar kan zorgen. Aan de overkant zijn de passes van Egem ofwel te hard of te onzuiver. De staat van het terrein zal er hiervoor wel iets voor tussen zitten, maar toch… we gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

We zijn maar net begonnen aan de 2de helft wanneer Nika de bal klaarlegt voor Dani. Net voor de 16 trapt ze Egem op een 0-3 voorsprong.
Een 10-tal minuten later zien we een voorzet (?), schot (?) van Marthe dat over de doelvrouw in doel gaat : 0-4.
Daarna zien we een gevaarlijke tegenaanval van Sint-Joris maar de poging van Pauline Decoster gaat naast.
We zien nog pogingen van Charlotte en Lieke maar we moeten wachten tot de 75ste minuut alvorens we het volgende doelpunt opschrijven. Een hoekschop van Melissa wordt aan de 2de paal door Marthe in doel gewerkt : 0-5.
Het laatste kwartier neemt Egem wat gas terug en komt Sint-Joris terug opzetten.
In de 91ste min. valt de bal tegen de arm, die toch tegen het lichaam was, van Kaat waarna de scheids voor strafschop fluit. Kato Swaans zet de eindstand op het programma : 1-5.

We zagen, op een moeilijk bespeelbaar terrein, niet de beste wedstrijd van Egem dat wel verdiend met de 3 punten naar huis ging.
Volgende week ontvangen we Kfc Heist om 13u00, supporters op post !