4 november 2023 : Sk Reningelst - Dames Vk Egem : 2-0
Door diverse omstandigheden moet Egem noodgedwongen zonder wisselspeelsters naar Reningelst.
Het plein lag er, zoals verwacht, soppig bij, maar bespeelbaar.

De eerste kans van de wedstijd is voor Egem. Tiff bedient Charlotte, haar schot wijkt af en de daaropvolgende hoekschop levert geen gevaar op.
Beide ploegen houden elkaar in evenwicht maar in de 14de minuut komt de thuisploeg op voorsprong als een afstandsschot tegen de netten gaat : 1-0
Kort daarna is er terug dreiging voor Egem via Charlotte maar haar schot wordt gestopt door de doelvrouw.
Egem neemt daarna de wedstrijd in handen, echter zonder veel doelgevaar te creëren.
Bij de schaarse pogingen staat telkens de doelvrouw op de juiste plaats zodat we met een 1-0 achterstand de rust ingaan.

In de tweede helft zien we hetzelfde spelbeeld. Egem met het meeste balbezit en Reningelst die af en toe gevaarlijk uitbreekt.
Soms kan je je eigen ogen niet geloven dat de bal er niet ingaat, maar het is zo, de bal wil maar niet in doel.
Aan de overkant lukt het wel. In de 64ste min. redt Lore nog een poging van Reningelst maar in de daaropvolgende hoekschop komt de thuisploeg op een 2-0 voorsprong.
Egem moet dan enkele min. verder met 10 omdat Charlotte tijdelijk moet afhaken met krampen.
Het siert de ploeg wel dat ze de kopjes niet laten hangen en blijven op zoek gaan naar de aansluitingstreffer, maar het lukt maar niet. Roos en Tiff (vrije trap op deklat) komen er nog dichtbij , maar het blijft 2-0.

Efficiëntie was het sleutelwoord vandaag. Volgende week krijgen we St Joris op bezoek, supporters op post !