2 december 2023 : Krc Waregem - Dames Vk Egem : 0-2
Terrein 2 in Waregem lag er gezien de omstandigheden redelijk goed bij.
In koude omstandigheden kan de wedstrijd niet beter beginnen voor Egem : na 4 min. onderschept Tiff een terugspeelbal richting doelvrouw en trapt de bal hoog in doel binnen : 0-1.
Na 10 min. spelen krijgt Roos problemen met de knie en moet noodgedwongen de wedstrijd staken. Nika komt haar vervangen.
In de 14de min. komt Waregem dicht bij de gelijkmaker via een afstandsschot maar Lore kan de poging tegen de deklat tikken en daarna de bal ontzetten.
10 min. later wordt een hoekschop van Dani bijna in eigen doel gewerkt. Kort daarna zien we een prima pass van Dani richting Nika, die zich op de rechterflank kan doorzetten en de bal naast de doelvrouw binnen trapt : 0-2.
De thuisploeg probeert wel nog zich in de wedstrijd te spelen, maar tot echte doelkansen komt het niet en zo gaan we de rust in met een 0-2 voorsprong.

De eerste kansen in de tweede helft zijn voor Egem, maar de poging van Tiff gaat over en de doelvrouw redt een schot van Dani.
In de 13de min. is er een fout, als de bal al weg is, op Tiff in de 16. De scheids ziet er echter geen strafschop in want volgens hem speelde de verdedigster de bal.
Nadat een speelster van Waregem, na een hoekschop, de bal nog op de lijn redt, verhoogt de thuisploeg de druk. Egem moet alle zeilen bijzetten om de nul op het bord te houden en slaagt daar ook in. We incasseerden trouwens in de 5 laatste wedstrijden maar 1 tegendoelpunt, goed gedaan dames !

Een, in de beginfase, efficiënt Egem gaat met de 3 punten naar huis en behoudt zo haar 2de plaats.
Volgende week zondag krijgen we met de komst van Cerkelladies terug een geduchte tegenstrever op bezoek, supporters op post !