28 januari 2023 : K Olsa Brakel - Dames Vk Egem : 4-3
Egem kent een moeilijk seizoen. Je merkte dit ook tijdens de wedstrijd in Brakel. Veel goede intenties en inzet, maar het vlotte niet echt en de bal viel meestal ook niet goed.
Egem moest de wedstrijd starten zonder Danni, Kaat, Ciëntha, Melissa en Noor waardoor de trainers terug hun pionnen moesten verzetten.
Daarbij komt dan ook nog dat Brakel met een goedkope strafschop (kon de scheids de “duwfout” wel zien vanuit zijn posities ?) op achterstand komt en zo de rust in gaat.
In de tweede helft zien we een andere scheidsrechter want de scheids die de eerste helft floot, had last van de knie.
Egem gaat wel op zoek naar de gelijkmaker maar laat zich enkele keren verrassen waardoor Brakel zowaar op een 4-0 voorsprong komt.
Dat dit niet de juiste weergave van de wedstrijd is, bewezen onze dames door, via doelpunten van Jutte en Marthe (2x), terug te komen tot 4-3, maar een gelijkspel lukte niet meer.

Volgende week krijgen we Noorse op bezoek, supporters op post !