16 oktober 2021 : SDames Vk Egem - Asc Havinnes : 2-0
Na de ‘mindere’ wedstrijd vorige week tegen Zulte Waregem, staat dezelfde ploeg, buiten Flore die de zieke Sarah vervangt, aan de aftrap tegen Havinnes. Havinnes was blijkbaar vergeten dat wij ook in het geel spelen en hadden geen reservetruitjes mee zodat ze met witte “Egem-truitjes” aan de wedstrijd begonnen.

Hoewel Egem de wedstrijd begint met het meeste balbezit komt het eerste gevaar wel van de bezoekers, maar Jolien komt goed tussen.
In de 12de minuut krijgen we de eerste hoekschop, resulterend in een 2de en 3de hoekschop.
3de keer goede keer zegt Werner maar jammer genoeg komt dit spreekwoord niet uit want de poging van Lindsay gaat over.
Bij momenten is het een echte belegering voor het doel van Havinnes, maar voorlopig slaagt Egem er niet in om een bres te slaan in hun verdediging.
In de 22ste minuut is er terug een hoekschop voor Egem en dan valt het doelpunt eindelijk. Yoica kopt de trap van Lobke aan de 2de paal binnen : 1-0.
Egem blijft druk zetten. De doelvrouw redt weliswaar een poging van Lobke, maar in de 32ste minuut moet ze zich toch terug gewonnen geven.
Na hoekschop krijgen de bezoekers de bal niet weg en na enkele tussenstations zorgt Flore voor de dubbele voorsprong : 2-0, meteen de ruststand.

In de tweede helft controleert Egem de wedstrijd. We zien enkele kansjes waarbij de vrije trap van Alhopey bijna de 3-0 oplevert. Jammer voor haar kan de keepster de bal nog tegen de deklat deviëren.
De bezoekers blijven ook in de tweede helft er volop voor gaan, maar slagen er niet in om echt kansen te versieren.

Egem wint verdiend tegen een stug en stevig Havinnes en nestelt zich zo in de middenmoot van het klassement.
Volgende week spelen we in en tegen Gent dat de voorbije 4 wedstrijden won en zo op een derde plaats staat, supporters op post !