11 februari 2023 : E Mazenzele Opwijk - Dames Vk Egem : 1-0
Over de wedstrijd tegen Opwijk valt weinig te schrijven, niet dat het een saaie wedstrijd was, integendeel.
We zagen een leuke wedstrijd met 2 ploegen die voluit voor de overwinning gingen, maar desondanks noteerden we weinig doelgevaar.

In de eerste helft is Egem dicht bij de 0-1 voorsprong. Na pass van Emilie kan Marthe door op rechts, doch haar poging strandt op de deklat.
Kort daarna komt de thuisploeg via een vrije trap op voorsprong. Lore kan er nog net bij, maar de bal gaat via de paal toch nog in doel : 1-0

In de tweede helft heb je het gevoel dat de wedstrijd nog alle kanten uit kan, maar scoren lukt voor beide ploegen niet meer zodat we (terug) met het kleinste verschil de wedstrijd verliezen en dit ondanks een prima prestatie van de ploeg.

Volgende week is er geen voetbal, op zaterdag 25 februari ontvangen we dan Brasschaat. Supporters op post !