Dames Vk Egem - Fc Gullegem : 6-4
Net zoals vorige week waren we terug de ‘kleinsten’ op het terrein, maar vorige zaterdag bewezen we al dat de ploeg daar niet van onder de indruk is.

Het eerste kwartier was zeer goed, mooi samenspel, veel kansen maar jammer genoeg maar 1 doelpunt : Flavie brengt Egem op voorsprong en dit is meer dan verdiend.

Het tweede kwartier is wat evenwichtiger. Michelle heeft pech als een schot op haar voet afwijkt en Maithe verrast : 1-1 .
De bezoekers komen daarna op voorsprong als hun kapitein de 1-2 voorbij onze doelvrouw trapt.

In het begin van het derde kwartier staat Maithe op de goede plaats om de 1-3 te vermijden. De daaropvolgende hoekschop wordt door Egem onderschept waarna Flavie de gelijkmaker kan scoren 2-2.
Lang kan Egem niet genieten van de gelijkmaker want na een knappe solo scoort de kapitein van Gullegem terug en staat het 2-3.
Wanneer Jute haar kans gaat, staat Michelle op de juiste plaats om de 3-3 binnen te trappen.

In het vierde kwartier gaat het scoren plots vlot voor Egem: Flavie, Fleur en Jute (na een prima pass van Maithe) brengen Egem op een ruime voorsprong. De bezoekers kunnen nog tegenscoren maar kunnen niet vermijden dat de eerste overwinning voor Egem een feit is.

Proficat en doe zo verder !