Dosko Beveren - Dames Vk Egem : 5-6
De meisjes zijn enthousiast en zeker niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.
Nadat een doelpoging van de jongens van Beveren naast gaat, zetten de meisjes een tegenaanval in en een poging van Chloë eindigt in de handen van de keeper.
Er wordt veel gepast, maar na 5 minuten spelen, kunnen de jongens van Beveren toch een 1e doelpunt maken.
De meisjes zijn wat overdonderd waardoor de jongens ook direct de 2-0 op het scorebord kunnen zetten.
Er wordt opnieuw goed samen gespeeld waardoor Lot de 2-1 op het bord kan zetten. Er wordt langs beide zijden sterk spel getoond en na een hoekschop kan Beveren de 3-1 maken.
Ook Marie waagt haar kans om op doel te trappen, maar de bal eindigt in de handen van de keeper.

Na wat peptalk van de trainer, gaan de meisjes er opnieuw volledig voor. Een poging van Lorie om te scoren wordt afgeblokt door de keeper.
Er wordt opnieuw mooi samenspel getoond en het volledige veld wordt benut in een poging om de tegenstander te vlug af te zijn.
Ook Lotte waagt haar kans om te scoren, maar de bal gaat naast.
Een hoekschop voor onze meisjes wordt goed opgevangen, maar gaat over doel. Daarna kan Beveren via een hoekschop via een kopbal binnen werken, 4-1. Een poging van Lot gaat nog naast en even later scoren de jongens de 5-1.
Maar onze meisjes blijven, ondanks de score, toch gefocust en blijven samenwerken, waarna Chloë de 5-2 kan binnenwerken. Jitse kan ook nog een hoekschop van Beveren stoppen.

Na wat krachtvoer (banaan) komen de meisjes opnieuw gemotiveerd op het veld. Ervan overtuigd dat er meer in zit, gaan ze voluit voor iedere bal, wat resulteert in de 5-3 van Lot na 2 minuten spelen.
Ook Jente en Lentl weten de verdediging zodanig op te bouwen, dat er verschillende pogingen van Beveren verloren gaan. Na mooi paswerk tussen de meisjes, weet Marie een mooie voorzet te plaatsen, die Chloë kan binnenwerken, 5-4.
Met de mogelijkheid van een gelijkspel in het achterhoofd, blijven ze volharden, wat leidt tot mooie combinaties en een mooi samenspel. Hierdoor kan Lot dan ook de 5-5 op het scorebord zetten.
Verdere pogingen van Beveren worden afgestopt door de verdediging, maar ook door Jitse, die voor enkele prachtige saves gezorgd heeft.

In het 4e kwartier blijven de meisjes voor elke bal gaan. De jongens van Beveren moeten toezien dat onze meisjes niet zomaar te kraken zijn en er echt voor gaan tot de laatste minuut.
Veel pogingen langs beide kanten worden afgestopt of gaan naast doel. Maar de volharding van de meisjes wordt uiteindelijk beloont met de overwinning, als Lot de 5-6 kan binnenwerken.

Het was een prachtige wedstrijd, met een verdiende overwinning!