VV Alveringem - Dames Vk Egem : 0-4
Na 5 speeldagen speelt onze 2de provincialer pas hun 2de wedstrijd. Één keer waren ze bye, de wedstrijd in Oudenburg ging niet door wegens te weinig speelsters bij KWS Oudenburg en de wedstrijd tegen Oostrozebeke werd uitgesteld. De wedstrijd tegen Oostrozebeke staat nu gepland op woensdag 21 oktober om 20u00 in Pittem.
De wedstrijd in Alveringem werd gelukkig gespeeld in droge weersomstandigheden. Wegens de corona-maatregelen mocht er niet gedoucht worden en ook de supporters hadden geen afdak boven het hoofd.

Egem neemt meteen de wedstrijd in handen. Hanne krijgt enkele kansjes maar het is uiteindelijk Lisa die, na wat geharrewar voor doel, de 0-1 hard tegen de netten trapt.
In de loop van de 1ste helft zien we de wedstrijd wat evenwichtiger worden, maar veel kansen krijgen we niet meer te zien. We gaan dus de rust in met een 0-1 voorsprong.

Na 20 min. in de tweede helft kan Joke, aan de tweede paal, richting doel trappen. De keepster is geklopt, een speelster probeert nog de bal weg te werken maar lukt daar niet meer in : 0-2.
Egem heeft nu controle over de wedstrijd en wanneer een hoekschop van Lisa door een speelster van Alveringem in eigen doel gewerkt wordt, zit Egem met een 0-3 voorsprong op rozen.
Net voor het einde kan Camille de eindstand tegen de netten trappen : 0-4, een verdiende overwinning.

Volgende week is er de thuiswedstrijd tegen de Cerkelladies, supporters op post !