Het zit onze eerste provincialers de laatste weken niet mee. Er zijn al veel gekwetsen en Qen moet dan ook gisterenavond gekwetst afhaken.

Daarnaast moest Yoica ook in de tweede helft noodgedwongen de wedstrijd staken.

Dat betekent dat er constant moet geschoven worden van posities en je dus niet met een vast concept kan spelen. Dat was ook het grote verschil vandaag. Je zag duidelijk dat er bij Heist meer consistentie zit in de ploeg.

Over de inzet van de ploeg kan je zeker niet mopperen, want Heist kreeg, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Moerkerke, maar weinig kansen.

 

Na 5 min. kan Isaline Sys centraal door. Britt redt in eerste instantie maar de bal komt terug bij Isaline en die scoort de 0-1. Dit is meteen ook het enige wapenfeit dat ik noteerde in de eerste helft.

 

In de tweede helft zien we een poging van Heist die via de paal buiten gaat. Egem probeert wel, maar tot echte kansen komt het niet.

Heist moet wachten tot ze een strafschop krijgen (na hands in de 16) om te score te verhogen. Rany Hungenaert trapt de 0-2 feilloos binnen.

En dan kijk ik op mijn blaadje en zie dat er geen notities meer op staan....

 

We hadden vandaag een wedstrijd met veel inzet maar met weinig animo, een wedstrijd die dus niet in het geheugen zal blijven hangen.

Volgende week worden we in Staden verwacht, supporters op post !

Wedstrijdverslag
1ste provinciale Wvl

01 december 2019

Egem - Heist

0-2
Speelden voor Egem :
Britt Slock, Charlotte Vanwelsenaere, Melissa Beernaert, Femke Caes, Debbie Deschepper, Tiffany Declercq,
Sarah Roels,  Steffi Verkindere, Yoica Dewulf, Lisa Weyts, Lisa Vens, Katherina Devoogt en Aukje Bouckaert