Bij het bekijken van de geboortejaren van de meisjes van Gullegem, dachten we dat het een moeilijke wedstrijd ging worden.

Bij het begin van de wedstrijd was het inderdaad Gullegem die de sterktste ploeg leek. Misschien was het ook omdat onze meisjes nog wakker moesten worden. Maar het eerste kwartier waren we precies niet goed bij de les.

Heel vroeg in de wedstrijd moest Nayara al redding brengen op een schot van Gullegem. Nadien werd het dan toch 1-0 en 2-0 na een schot van Gullegem.  P0as in de negende minuut kon DVK voor het eerste gevaar zorgen. Na een mooie aanval zag Lot haar schot op de keepster strandden. Verder kunnen we in het eerste kwartier nog een schot van Zhao noteren.

 

In het tweede kwartier kwam DVK beter voor de dag. Na een vijftal minuten werd een schot van Egem door de keepster gered en Lorie was paraat om de rebound in doel te werken. 2-1.

 

Twee minuten later deed Nayara een heel goede redding en meteen werd de tegenaanval ingezet die uiteindelijk door Jitse tot de 2-2 werd afgerond na een één-tweetje met Lot. Dit was meteen de ruststand.

 

Het derde kwartier was er een die gelijk opgaand was met nogal wat middenveldspel. Ons gevreesd 3de kwartier viel goed mee.  Zo goed zelfs dat wij op voorsprong kwamen. Na een solo-actie maakte Zhao er 2-3 van.  Verder in dit kwartier viel er nog een schot van Lotte te melden, echter zonder succes

 

In het vierde kwartier werden we zelfs de best voetballende ploeg. Na een drietal minuten zag Zhao haar schot gered door de keepster.  Enkele minuten later had Nayara een goede redding nodig op een schot van Gullegem.

Na een tiental minuten kwam de zekerheid eigenlijk. Na een hele goede doorsteekpass van Lentl tot bij Zhao, maakte deze er 2-4 van.

Daarna begon Gullegem hun eindoffensief, maar Nayara, met een paar puike reddingen, en de hele ploeg, die voor de overwinning vocht, hielden de netten schoon.  Zo werd 2-4 ook de eind uitslag.

 

EEN PUIKE OVERWINNING VAN ONZE MEISJES.

 

Nayara(doel), Jade, Zhao, Lot, Lotte, Marthe, Lentl, Lorie en Jitse.

Wedstrijdverslag
Du13 (meisjesreeks)

7 september 2019

Gullegem - Egem

2-4
Speelden voor Egem :
Nayara Notredame (doel), Jade Vergote, Zhao Delarue, Lot Deneweth , Lotte Coryn, Jitse Alliat, Marthe Dehouck, Lentl Ketels
en Lorie Vangheluwe